IDEAL 1058 гилотина с ширина на рязане 580мм.- made in Germany

  • 1,158.00лв.
Купи на вноски
на 12 вноски по 113.99 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

без ДДС: 1,158.00лв.

Наличност: В наличност

Модел: 1058

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИЛОТИНА С ВИСОК КАПАЦИТЕТ НА РЯЗАНЕ И МАКСИМУМ УДОБСТВА ЗА РАБОТА
Саблената гилотина модел Идеал 1058 / IDEAL1058 е предназначена за рязането на до 40 листа хартия (70 гр./м2). Гилотината е разграфена на милиметри и инчове за почти всички стандартни формати от А6 до А3. На нея може да се реже освен хартия: снимки, ламинирани материали, картон, и пр. Голямо удобство са монтираните държачи на хартия в предната част на гилотината, които държат листа изправен и съответно правят самото форматиране точно.

Работните части на гилотината са изцяло метални, като при това резците са направени от "легендарната" при стоманите марка Солинген. Благодарение на това ще бъдете спокойни, че тя ще се справи с всякакъв обем работа. При необходимост резците на Идеал могат бъдат заточвани. Всичко това прави ръчните гилотини IDEAL1058 икономични, надеждни и с много голям срок на експлоатация.

Наличието на приспособление за рязане на тесни ленти с минимална широчина - 1 милиметър, обединени с предният упор - разширяват възможностите за използване на устройството и го прави подходящо за работа за всеки професионалист, за всякаква работа. Нещо повече, за да бъде изключен възможният брак при рязане, IDEAL1058 има монтиран специален блокатор.

Задният ограничител може да бъде застопорен на всяко положение на работният плот. Калибрираният преден упор, позволява да обрязвате и от предната страна на ножа - не само от задната.
Гилотината IDEAL1058, както и всички други ръчни гилотини Идеал, в съответствие с Европейската система за стандартизиране на сигурността "СЕ" - са оборудвани със защитен щит, който се вдига и сваля заедно с резеца. По този начин той осигурява и по-ясна позиция на срязването.